POLITICA DE RETUR

La receptionarea marfii, clientul trebuie sa se asigure ca produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ asteptarilor sale. In caz contrar, clientul poate sa comunice acest fapt prin email la adresa: contact@theaschocolate.com in cel mai scurt timp pentru a remedia situatia creata in cel mai scurt timp posibil.

Utilizatorul are dreptul sa returneze un produs in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare expira in termen de 14 zile de la livrarea comenzii. Decizia trebuie anuntata prin email la contact@theaschocolate.com.

In cazul in care clientul solicita returnarea produselor in cadrul termenului legal din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv/comanda respectiva. In cazul in care comanda este achitata, se va rambursa suma in 14 zile de la data informarii de catre client asupra deciziei sale. Suma platita va fi returnata dupa cum urmeaza:

  • pentru comenzile achitate prin card online – prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
  • pentru comenzile achitate prin plata la livrare – prin virament bancar in contul indicat de catre client;
  • pentru comenzile achitate prin card de credit cu plata in rate – anulare/recalculare contract rate.

Ne rezervam dreptul de a amâna rambursarea sumei platite pâna la primirea produselor vândute.

Returnarea produselor alimentare

In cazul achizitionarii produselor alimentare, acestea nu se pot returna intrucat aceste produse sunt exceptate de la obligativitatea acceptarii returului conform articolului 10 din ordonanta 130/2000.

Returul produselor nealimentare

In cazul achizitionarii de Produse nealimentare, Clientul are la dispozitie un termen de 14 zile de la data livrarii Produselor pentru a semnala intentia de returnare a Produsului.

Singurele costuri suportate de client sunt cheltuielile directe de returnare a produsului/produselor.

Returnarea produselor nealimentare se va face in termen de cel mult 14 zile de la data la care a comunicat ca doreste sa restituie produsele nealimentare si trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate clientului, in ambalajul original, cu etichetele si sigiliile intacte si doar insotite de bonul fiscal aferent si de certificatului de garantie (acolo unde este cazul).

Rambursarea costului produsului se va face la pretul inscris pe bonul fiscal ce insoteste produsul returnat, indiferent de fluctuatiile de valoare ale acestuia.